Referencer


På denne side kan du se et udvalg af de projekter, vi har lavet inden for forskellige kategorier. Få inspiration til dit eget byggeprojekt ved at se billeder og læse om de opgaver, vi har udført for vores andre kunder.

 

Vinduesmontering i Faaborg

Ejvind Jensen stod og var ved at lave en ombygning af en lidt større slags, og dertil krævede det nye vinduer. De forhenværende vinduer var ”simpelthen dårlige”, som Ejvind udtrykker det. Derfor kontaktede Ejvind Jensen Jydsk Vindueskompagni og var rimelig målrettet i sin søgen på hvilken type vinduer han skulle have. Ejvind bor i et hus af en lidt ældre dato, og dertil mente han, at 8 sprossevinduer i træ-alu var hvad han manglede. Dertil valgte han også et lille topstyret vindue i en tilbygning, da det ren og skær var mest praktisk.

Efter at vinduerne var bestilt og montøren fra Meik's Tømrerforretning havde fortaget kontrolopmålingen, var det tid til, at montørerne i oktober måned 2015 skulle montere vinduerne. Meik's Tømrerforretning klarede opgaven på de i alt 9 vinduer på små 2 dage, hvor de første dag var 2 tømrere og den anden dag blot var én lidt af formiddagen. Ejvind var der ikke selv på dagen, hvor hans nye sprossevinduer i træ-alu blev monteret, dog havde han mødt en af dem ved kontrolopmålingen, hvor han havde fået et indtryk af en venlig og flink person.

I forhold til de tidligere gamle vinduer kan Ejvind mærke klar forskel. De gamle vinduer var 25 år gamle og også punkterede, og derfor var udskiftningen en realitet. Ejvind kan nu mærke, at hans vinduer er blevet mere tætte og derfor lever op til de nye krav. Derudover havde Ejvind nøje overvejet størrelsen af sprosserne i vinduet, da han havde valgt disse smallere end i de gamle, hvilket giver meget mere lys og derved gør rummene lyse og harmoniske i det gamle hus fra 1879 i Faaborg.

 

Vindues- og dørmontering i Skårup, Svendborg

Anton, der bor på en større ejendom fra 1850’erne, valgte tilbage i starten af 2014 at hans palæejendom i patricierstil skulle have nye elementer. Han foretog derfor en større bestilling på hele 33 dannebrogsvinduer samt lidt ekstra elementer. Anton var heller ikke i tvivl om, hvem der skulle være leverandør af disse – ”det skulle være Jydsk Vindueskompagni”, som han også havde brugt førhen. Anton fortæller om rådgivningen, hvor der var en god dialog samt god opfølgning, og slutter også med at sige: ”Ved du hvad? Jeg kan ikke klage over noget som helst”.

Efter den gode dialog, som Anton havde haft hos Jydsk Vindueskompagni, var det tid til, at elementerne skulle monteres, og her havde Jydsk Vindueskompagni valgt en af deres egne tømrere, nemlig Meik's Tømrerforretning, til at forny palæet. Her kommer Anton også med ros: ”Jeg kan kun sige gode ting om håndværkeren”. Han fremhæver specielt arbejdet, som han synes var meget omhyggeligt, hvilket gav et rigtig flot resultat. Derudover var tømrerne rigtig fleksible, og derfor kørte det bare. Anton fortæller til sidst, at han kun kan sige, at han er rigtig godt tilfreds med arbejdet.

Monteringen af de nye dannebrogsvinduer, som Meik's Tømrerforretning foretog, har også skabt store forskelle. Visuelt kan Anton se en stor forskel, da de nye dannebrogsvinduer er med sprosser, hvor der ikke var det før. Derudover kunne han mærke kulde ved vinduerne førhen, men det kan han ikke mere. Anton lukker samtalen af med: ”Jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst”.

 

Kontakt os og få et tilbud